top of page

CONSULTANTA DAUNE

Documentare și Evaluare

Vă sprijinim în colectarea tuturor documentelor necesare și în evaluarea daunelor suferite, asigurându-ne că toate aspectele sunt acoperite în conformitate cu politica dumneavoastră de asigurare.

Asistență pe Tot Parcursul Procesului

 

 Suntem alături de dumneavoastră pe toată durata procesului, oferind clarificări și răspunzând la întrebări pentru a vă asigura că sunteți mereu informat și în control.

Comunicare cu Asiguratorul

 

 Ne ocupăm de corespondența și comunicarea cu asiguratorul, asigurându-ne că toate informațiile sunt transmise corespunzător și că procesul avansează în mod eficient.

Negociere pentru Despăgubire

 

 Ne implicăm în negocierile pentru despăgubire în numele dumneavoastră, asigurându-ne că primiți compensația potrivită pentru daunele suferite conform termenilor contractului.

CONSTATARI DAUNE

Ai avut un accident rutier, sună si vino la centrul nostru de constatare pentru întocmirea  dosarului de dauna. Te ajutam cu toate documentația necesară. 

CESIUNE CREANTE

Ai avut un accident ? Despăgubirea din partea societății de asigurări poate dura. Nu vrei să aștepți termenul de plată de la asigurator sau dorești o sumă mai mare? Noi îți plătim creanța in câteva zile. Apelează ne rapid la nr de telefon

REGIE PROPRIE

Reparatia in regie proprie a autoturismului asigurat RCA sau CASCO se refera la faptul ca asiguratul solicita despagubirea pe baza evaluarii facute de catre asigurator inainte ca autovehiculul sa fie reparat, dupa care se ocupa el insusi, pe cont propriu, de aducerea acestuia la starea dinaintea producerii ...Totusi, suma poate fi nemulțumitoare și insuficienta pentru reparația mașinii. Vino la noi și îți achităm suma corectă ! 

MASINA LA SCHIMB 

Ai avut un accident și ești partea păgubită ? Beneficiezi de auto de înlocuire conform legislației în vigoare : 

Conform Normei 18/2022 pentru modificarea si completarea Normei Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 20/2017 partea pagubita intr-un accident auto beneficiaza de masina de inlocuire pe perioada cat masina sa se afla in service pentru reparatie.

TRACTARI 24/7

Indiferent de dimensiunea sau tipul vehiculului dumneavoastră, suntem echipa potrivită pentru a vă oferi asistență în momentele dificile. Oferim servicii de tractare non-stop, 24/7, pentru a vă asigura că sunteți în siguranță și că vehiculul dumneavoastră ajunge într-un loc sigur sau la service-ul dorit.

 Suntem aici pentru a vă oferi liniștea și asistența necesară în momentele dificile pe drum.

REPARATII AUTO

Avem parteneriate solide cu service-uri auto de încredere, asigurându-ne că beneficiați de cele mai bune servicii în fiecare situație.

De la reparații mecanice, tinichigerie, la intervenții electrice, avem acces la o rețea extinsă de specialiști în domeniu. Fiecare partener este selectat cu grijă pentru competența și profesionalismul său, garantându-vă că vehiculul dumneavoastră este în mâini sigure și pricepute. Nu ne ocupăm doar de reparații auto, ci vă oferim acces la o rețea de parteneri dedicați, asigurându-ne că obțineți cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră specifice.

ASIGURARI RCA

RCAAsigurarea de raspundere civila, RCA-ul, este o polita obligatorie pentru toti soferii. Scopul acesteia este de a acoperi daunele provocate partilor terte implicate intr-un accident provocat de dumneavoastra. Daunele pe care le poate acoperi sunt cuprinzatoare, variind de la pagube materiale provocate persoanelor terte, la vatamari corporale, deces si, bineinteles, daunele provocate autoturismelor.

ASIGURARI CASCO

CASCO :  este o asigurare auto facultativă care acoperă daunele suferite de mașina ta în urma unui accident, avariile provocate de fenomene naturale și alte riscuri. 

Asigurarea CASCO nu este obligatorie prin lege, cum este asigurarea RCA, este deci alegerea ta dacă închei o astfel de poliță sau nu. Este bine însă să ai în vedere că dacă vei fi implicat într-un accident rutier, vei ajunge să plătești din bugetul personal costurile de reparații

ASIGURARI LOCUINTE SI CALATORIE

LOCUINTE : Ti ai găsit în sfârșit locuința  și este locul unde te simți cel mai bine ! Ai grijă de el cu asigurările de locuință atâta obligatorii cat și facultative cu acoperiri pe nevoile tale. 

ASIGURARI CALATORIE: Cu toții visăm să ne relaxăm pe perioada concediului sau călătorilor în afara țării. Acest tip de poliță este unul facultativ și se adresează clienților interesați de protecție financiară și medicală pe perioada deplasărilor.

bottom of page